myCartridge PHOEVER Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Брат TN450 TN 450 TN420 TN 420 за Брат ХЛ-2270DW ХЛ-2280DW ХЛ-2230 ХЛ-2240D ХЛ-2240 MFC-7860DW MFC-7360N Печатач (4-Pack,Црна)

myCartridge PHOEVER Компатибилен Тонер Кертриџ Замена за Брат TN450 TN 450 TN420 TN 420 за Брат ХЛ-2270DW ХЛ-2280DW ХЛ-2230 ХЛ-2240D

Това е достапна
DEN 712.56
Количината на стоката:

Компатибилни Печатачи : ХЛ-2270 DW / ХЛ-2280 DW / DCP-7065 DN / MFC-7360 N / MFC-7460 DN / MFC-7860 DW / ХЛ-2230 / ХЛ-2250 DN / ХЛ-2242 D / ХЛ-2132 / ХЛ-2130 / ХЛ-2240 / DCP-7060 D / ХЛ-2220 / MFC-7240 / MFC-7365 DN / ФАКС-2940 / ФАКС-2840 / ХЛ-2275 DW / DCP-7055 / DCP7060. Она што е во Кутијата : 4 Црна Компатибилен Тонер Кертриџ за Брат TN450 TN-450 Комбо Пакет.Висок Страница Принос : 2,600 Страници во TN450 тонер кертриџ (5% покриеност).Произведени од целосно автоматски машини со прецизна и ригорозни стандарди.Висок капацитет на мастила со Стабилна и Точни перформанси.Што правите кога во пакет?. 4 X TN450 Црн Тонер Касети + 1 Користете guid.Компатибилен Печатач Модел.ХЛ-2270 DW / ХЛ-2280 DW / ХЛ-2230 / ХЛ-2250 DN / ХЛ-2242 D принтери.ХЛ-2132 / ХЛ-2130 / ХЛ-2240 / ХЛ-2220 / ХЛ-2275 DW принтери.MFC-7360 N / MFC-7460 DN / MFC-7860 DW / MFC-7240 / MFC-7365 DN принтери.DCP-7055 / DCP7060 / DCP-7065 DN / DCP-7060 D принтери.ФАКС-2940 / ФАКС-2840 принтери.Се Проценува Страница Принос.TN450 Црн тонер кертриџ : До 2,600 страници (A4/Писмо, при 5% покриеност).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата