Заварување-На 4 Акрилик Лепило - Пивце и Заварување-На Апликатори Шише со Игла

Заварување-На 4 Акрилик Лепило - Пивце и Заварување-На Апликатори Шише со Игла

Това е достапна
DEN 636.00
Количината на стоката:

SCIGRIP 4 е формулиран како руменило-отпорни на цемент за сврзување акрилик на себе.SCIGRIP 4 е формулиран како руменило-отпорни на цемент за сврзување акрилик на себе. 2 Години Рок На Траење, 1-2 Min Работното Време, 3 Мин Поправи Време.ОН 1992, СТР II.Се користи во апликации како приказ и презентација на случај, изработка и медицинска опрема собранието.Помалку веројатно да го напушти вајт знаци (најчесто се нарекува свенлив.).Се користат во производството на бројни растворувач заварени конструкции и subassemblies користење на capillary метод.Овој производ е за ИНДУСТРИСКА УПОТРЕБА САМО и не се за употреба во домовите, училиштата или во рекреација.Ова е индустриски производ наменет за употреба од страна на индустријата.Пластика-Занаетчиски Производи го задржува правото да ги замени слична количина на Заварување-На 4 SC за Заварување-На 3 или Заварување-На 4 кога се подредени по поединечен потрошувач.Овој производ мора да брод преку земјата транспорт.Овој производ не може да биде предаден во Лос Анџелес, Сан Bernardino, Портокал, или Реката Окрузи.Пластика-Занаетчиски Производи го задржува правото да ги замени Заварување-На 4 SC за Заварување-На 3 или Заварување-На 4 кога нареди за испорака на поштенски кодови во тие земји.SCIGRIP 4 е вода-тенок, малку запаливи цемент формулиран за да брзо да се развие многу јасни и висок сила обврзници за многу термопластични супстрати.Обврзницата може да се постигне со првиот омекнување на површини за да биде придружуван, а потоа спојување нив заедно со дисипација на растворувач.Почетна врска форми во прашање на минути и е проследено со значаен и континуиран пораст на обврзници сила во текот на следните неколку часа.SCIGRIP 4 може да се користи од страна на некои пластични fabricators затоа што тоа е помалку веројатно да го напушти вајт знаци (најчесто се нарекува свенлив).За слични апликации, но побрзо поставување на цемент, SCIGRIP 3 се препорачува.Овој производ не е за општа потрошувачите употреба.Тоа е индустриски производ наменет за употреба од страна на индустријата.Пластика-Занаетчиски Производи го задржува правото да ги замени слична количина на Заварување-На 4 SC за Заварување-На 3 или Заварување-На 4 кога се подредени по поединечен потрошувач.Овој производ мора да брод преку земјата транспорт.Овој производ не може да биде предаден во Лос Анџелес, Сан Bernardino, Портокал, или Реката Окрузи.Пластика-Занаетчиски Производи го задржува правото да ги замени Заварување-На 4 SC за Заварување-На 3 или Заварување-На 4 кога нареди за испорака на поштенски кодови во тие земји.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата