MSS Тубуларна Електромагнетниот, се Повлече Тип, 18.0 Volts DC Постојан () Должност, 0.90(23 мм) Кол X 2.00(51 mm) Л - произведено во САД

MSS Тубуларна Електромагнетниот, се Повлече Тип, 18.0 Volts DC Постојан () Должност, 0.90(23 мм) Кол X 2.00(51 mm) Л - произведено

Това е достапна
DEN 1077.60
Количината на стоката:

Тубуларна Електромагнетниот, се Повлече тип, 18.0 VDC Континуирано (100% ) Должност, 0.90"(23 мм)КОЛ X 2.00"(51 mm)Л. Монтажа : Навој пред крајот и појавување 3/4"-16 орев.Внатрешна Отпорност = 40.0 Ohms Минимум Топлина Мијалник : Еквивалент на 4.0" x 4.0" x 0.125" (102 mm x 102 mm x 3.2 mm) Алуминиумска Плоча Максимум На-Време = Бесконечна Приближното влезна Моќност = 9 W Сила во 0.05" (1.3 mm) мозочен удар : 50 Мл (13.9 N) Сила во 0.25" (6.4 милиметри) мозочен удар : 14 Oz (3.9 N) Сила во 0.50" (12.7 mm) мозочен удар : 6 Оз (1.8 N) Сила во 0.75" (19.1 mm) удар : 3 Oz (0.9 N).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата