U. S. R. & R Алатки KT6111B analoge 2N656, SS9014B транзистори силикон СССР 50 компјутери

U. S. R. & R Алатки KT6111B analoge 2N656, SS9014B транзистори силикон СССР 50 компјутери

Това е достапна
DEN 324.00
Количината на стоката:

KT6111 B analoge 2 N656, SS9014 B транзистори силикон СССР 50 компјутери.Постојат повеќе од 25 000 предмети во нашите акции.Целосната огласи може да се најде тука www./shops/A19 NX3 RFNSYB6 R.If не можете да го најдете објект што треба, може да контактирате со нас.KT6111 B Transistors се силикон, epitaxial-planar n-p-n структури се универзални.KT6111 B : Структура на транзистори : n-p-n Рк max - Континуирано dissipated колекторска струја : 250 m W; fgr - Граница фреквенција на транзистори тековната трансфер коефициент за заедничка emitter коло : не помалку од 300 MHz; UCBO max - Максимум колектор-база на напон за дадена колекционер се врати на сегашните и отворен коло emitter : 50 V; Uebo max - максимум emitter-база на напон за дадена обратна струја од emitter и отворен колекторски коло : 5 V; Ik max - Максимум дозволен постојан колекторска струја : 100ma; Iкбо - Враќање тековни на колектор - струја низ колекторот раскрсница во дадена колектор-база врати напон и отворен emitter терминал : не повеќе од 0,05 mk A (50 V); h21e - Статична струја трансфер коефициент на транзистори во ниско-јачина режим за кола со заеднички emitter : 100 .. 300; Sk - Колектор делница капацитетот : не повеќе од 6 pc; Ksh - Бучава фактор на транзистори : не повеќе од 10 d B на фрекфенција од 1 k Hz-апарат tk - Време постојано на повратни информации циклус на висока фреквенција : не повеќе од 100 кс.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата