MACHEREY-NAGEL 726050.6 Оптима 1 Capillary Колони за GC, Филм Дебелина: 0.25 µm, Должина: 60 m, 0.25 mm ID, USP: G1, G2, G38

MACHEREY-NAGEL 726050.6 Оптима 1 Capillary Колони за GC, Филм Дебелина: 0.25 µm, Должина: 60 m, 0.25 mm ID, USP: G1, G2, G38

Това е достапна
DEN 830.40
Количината на стоката:

100 % ди · USP G1 / G2 / G38. Nonpolar фаза.Раздвојување на компоненти според врела поени.Густата филм колони = 3 µm филм особено се препорачува за испарување на анализа.Ниска крварат колони со еднакви селективност види ОПТИМА 1 MS, ултра ниска крварат колони види ОПТИМА 1 MS Акцент.Колони со 0.1–0.32 mm ID и филмови 3 µm : max.температури околу 300 и 320 °C, resp.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата