Philips Однапред 110-0346O КРИЕШЕ топчиња со ист Комплет, Висок Притисок, Натриум, 70W Осветлување, Црна

Philips Однапред 110-0346O КРИЕШЕ топчиња со ист Комплет, Висок Притисок, Натриум, 70W Осветлување, Црна

Това е достапна
DEN 4650.48
Количината на стоката:

Електрични-апарати за домаќинство-фан-замена-делови.Комерцијален бренд : Philips Однапред.Увоз Од : Мексико.Пакет Димензии : 18" L x 18" W x 21" Х. КРИЕШЕ Баласт за Полнење, Светилка Тип Висок Притисок, Натриум, Светилка W 70, ANSI Код S62, Текст W 70, Влезен Напон 120/208/240/277, Баласт Тип на Јадро и Серпентина, Баласт Семејство КРИЕШЕ Магнетни, Број на Светилки 1, -40 Степени F Min.Почнувајќи Темп. , 60 Hz, Оперативни Засилувачи @ 120 V 0. 8, Оперативен Засилувачи @ 208 V 0. 5, Оперативни Засилувачи @ 240 V 0. 4, Оперативни Засилувачи @ 277 V 0. 3, Изолација Класа H, Должина 3-15/16 Во. , Ширина 3-1/8 Во. , На Висина 2-7/8 Во. Вклучува Capacitor, Core, Калем, Ignitor, Монтажа Заграда, Хардвер.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата