Pastorelli Ритмичка Гимнастика Засенчени Лента 6 m

Pastorelli Ритмичка Гимнастика Засенчени Лента 6 m

Това е достапна
DEN 1272.00
Количината на стоката:

ритмичка гимнастика.PASTORELLI monochromatic лента - 6 m Леснотија, сила, техника и естетски квалитет во еден производ..PASTORELLI 6,20 метри, 37 гр.С.Јас.Г.Одобрени индивидуални спортисти и Постарите тимови новиот PASTORELLI лента потекнува од античките традиционална текстилна уметност, кои привилегии на квалитетот на предиво и исклучително пациентот начин на производство.На унија помеѓу вкупната леснотија(вкупно 37 грама, во споредба со 35 гр на минимум со регулативата) и силата на warp на предиво, заедно со висока естетска вредност на екстремно светли и силни бои (почнувајќи од оптички бела), им даде на тоа лента со врвен квалитет потребни во светот на Ритмичка Гимнастика.Мека .Динамичен бранови .Не електростатско Користи во Рио 2016 година Olymic Игри.Нашите апарати се исполнат денес СЛ норми.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата