Влијание BURN19S Микрофибер Голема Брзина Burnishing Подлога, 19 Дијаметар, Бела (Случај од 5)

Влијание BURN19S Микрофибер Голема Брзина Burnishing Подлога, 19 Дијаметар, Бела (Случај од 5)

Това е достапна
DEN 2431.44
Количината на стоката:

Произведува минимални или никакви прашина кога burnishing.Се зголемува кат заврши сјај; ќе не изгори заврши.Прашина и почвата се одржа во рамките на подлога и не се пуштени во воздухот.Мека, фини влакна нема да се одземе или да направи ерозија на финиш.Може да се laundered.Произведува минимални или никакви прашина кога burnishing.Се зголемува кат заврши сјај; ќе не изгори заврши.Прашина и почвата се одржа во рамките на подлога и не се пуштени во воздухот.Мека, фини влакна нема да се одземе или да направи ерозија на финиш.Може да се laundered.Бела боја. 19" дијаметар.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата