Батерија за Харис XG-100P Единство Батерија двонасочна Радио 7.2 v 1950mAH Ni-МЗ

Батерија за Харис XG-100P Единство Батерија двонасочна Радио 7.2 v 1950mAH Ni-МЗ

Това е достапна
DEN 1284.00
Количината на стоката:

Сосема Нов Премиум Квалитет.Оваа Батерија е 100% Компатибилен со Оригинална Опрема. 7.2 v 1950m AH Ni-МЗ.Гаранција : 12 Месеци.Компатибилни Модели : Харис/ МОБ/ М-р Com Ericsson : Jaguar-700 5100 10 P 700 P 700 PGE 700 PI 7100 P 710 P J700 P J700 PI P1150 P5100 P5100 GE P5130 P5150 P5150 GE P5200 P5200 GE P700 P700 P P700 PI P7100 P7100-Единство P7100 IP P710 P P7130 P7130 GE P7150 P7150 GE P7170 P7170 IP P71710 P7200 P7230 P7250 P7270 P7400 SDP2000 SPD2000 SPD7100 P XG-100-Единство XG-100 P-Единство XPPA2 H.Замена P/N : BKB191210 BKB191210/3 BKB191210/34 BKB191210/36 RB BKB191210/4 BKB191210/43 BKB191210/44 R1 B BKB191210/5 BKB191210/6 BKB1912103 BKB191213 BKB191214 BKB191215 BKB191216 BKB191236 BKB19124 BKB19210/43 BKB19210/5 BKB19210/6 BKB210 MH BKB210 MHIS BP1912 MH BT-010942-001 B BT-013259-001 BZ2103 ЕП-BKB1210 EX2103 LEHAPA7 YMHIS LMR1912 H OS191210/3 OS191210/5-М RAY1210 NM.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата