Mobil DTE 10 Excel 15 - Порано: Mobil DTE 11M - 5 гал. pail

Mobil DTE 10 Excel 15 - Порано: Mobil DTE 11M - 5 гал. pail

Това е достапна
DEN 468.00
Количината на стоката:

Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M е со високи перформанси анти-носат хидраулични масла специјално дизајнирани да ги задоволат потребите на модерната, висок притисок, индустриски и мобилна опрема хидраулични системи.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M е изградена од одбраната база на масла и заштитен додаток на системот за да се обезбеди добро балансирана перформанси во опсег на апликации.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M покажува исклучителни оксидација и термичка стабилност овозможувајќи долго масло живот и минимален депозит формација во тешки хидраулични системи со користење на висок притисок, висок излез пумпи.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M иновативниот ултра се чува чист перформанси штити критична хидраулични компоненти на системот од дефект, како што се тесни толеранција серво и пропорционална вентили се најде во многу современи хидраулични системи.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M е стриже стабилен, со висока вискозност индекс овозможува широк температурата на работа спектар одржување максимална хидраулични ефикасност и компонента за заштита на двете ниски и високи температури.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M е извонредна воздух ослободување својства обезбеди дополнителна мерка на заштита во системи со низок време на престој помага да се спречи cavitation штета и микро dieseling.Mobil DTE 10 Excel 15, Порано : Mobil DTE 11 M е внимателно избрана база на масла и адитиви овозможи полагање резултати на акутна водни токсичност тестирање (LC-50, ОЕЦД 203) и цинк бесплатен анти-носат систем обезбедува висок степен на заштита во опрема, ване и клипот пумпи, а исто така минимизирање на депозит формирање.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата