AmStd/Trane CDE120A960K1 ОЕМ Компресор Мотор

AmStd/Trane CDE120A960K1 ОЕМ Компресор Мотор

Това е достапна
DEN 1336.80
Количината на стоката:

ОЕМ Американски Стандард / Trane Компонента.ВИСТИНСКИ Американски Стандард / Trane OEM / Услуга Прво ОЕМ Компонента!Сликите прикажани се Само за Илустрација.НОВИ CAPACITOR МОЖЕ ДА СЕ БАРА.ЗАМЕНЕТЕ CAPACITOR СО 20 MFD/370 VAC КАПА.RNG02600 Е ВКЛУЧЕНА.СЕ ОДНЕСУВААТ НА ЦЕНТАР DOC-188663 ЗА МОНТАЖА ИНФОРМАЦИИ.Најчесто се Наоѓаат во Различни Американски Стандард и Trane Системи.Види Опис Подолу за Дополнителни Информации , Не-Returnable Компонента.Го заменува / Supersedes : МОТ-18961 MOT18961 MOT4717 МОТ-4717 MOT04717 и други.Американскиот Стандард / Trane ОЕМ Мотор!СПЕЦИФИКАЦИИ : 3/4 HP, 115 V, 48 РАМКА, 1075 RPM / 4 БРЗИНА, A. 1 ЗАБЕЛЕШКА : НОВИ CAPACITOR МОЖЕ да СЕ БАРА.ЗАМЕНЕТЕ CAPACITOR СО 20 MFD/370 VAC КАПА.RNG02600 Е ВКЛУЧЕНА.Се ОДНЕСУВААТ НА ЦЕНТАР DOC-188663 ЗА МОНТАЖА, ИНФОРМАЦИИ за Дополнителни Информации : ОЕМ 3/4 HP Motor115 V , 1075 ВРТЕЖИ во минута Користи 20 u F / MFD x 440 Capacitor (се Продава Одделно) Најчесто се Наоѓаат во Различни Американски Стандардни Единици : ADC080 C942 A0 ADC080 C942 A1 ADC080 C942 A2 ADC080 C942 B0 ADC080 C942 B1 ADC100 C948 A0 ADC100 C948 A1 ADC100 C948 A2 ADC100 C948 B0 ADC100 C948 B1 ADC100 C948 B3 ADD100 C954 C0 ADD100 C954 C1 ADD100 C954 C3 ADD100 C954 C4 ADD100 C960 A1 ADD100 C960 A2 ADD100 C960 B0 ADD100 C960 B1 ADD100 R960 A1 ADD100 R960 B0 ADD100 R960 B1 ADD100 R960 B1 ADD100 R960 C0 ADD100 R960 C1 ADD100 R960 C2 ADD100 R960 C3 ADD100 R960 C4 ADD120 C960 A1 ADD120 C960 A2 ADD120 C960 B0 ADD120 C960 B1 AUD100 C960 H1 AUD100 C960 H3 AUD100 C960 H4 AUD100 C961 H0 AUD100 C961 H1 AUD100 C961 H3 AUD100 R960 A1 AUD100 R960 A2 AUD100 R960 B1 AUD100 R960 B2 AUD100 R960 H0 AUD100 R960 H1 AUD100 R960 H2 AUD100 R960 H3 AUD100 R960 H4 AUD100 R961 H0 AUD100 R961 H1 AUD100 R961 H2 AUD100 R961 H3 AUD100 R961 H4 AUD120 C954 A1 AUD120 C954 B0 AUD120 C954 B1 AUD120 C954 H0 AUD120 C954 H1 AUD120 C954 H3 AUD120 C954 H4 AUD120 C960 A1 AUD120 C960 B0 AUD120 C960 B1 AUD120 C960 H0 AUD120 C960 H1 AUD120 C960 H3 AUD120 C960 H4 AUD120 R954 A1 AUD120 R954 A2 AUD120 R954 H0 AUD120 R954 H1 AUD120 R954 H3 AUD120 R954 H4 Replaces / Supersedes : MOT18961 МОТ-18961 5 KCP39 PGP932 AS MOT04717 МОТ-4717 MOT4717 21 D340088 X70671097017 и други.Дополнителни American Standard & Trane Производи Available Note : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата