Зачувување на Дожд Водата Метал Diverter - 2 x 3

Зачувување на Дожд Водата Метал Diverter - 2 x 3

Това е достапна
DEN 839.76
Количината на стоката:

Зачувај Дожд Diverter доловува вода од вашиот downspout и канали во вашата барел.Идеален услов за diverter е кога барел е сместен во предниот дел на downspout.За време на вода колекција сезона diverter останува отворена и го пренасочува на водата во цевката.Кога ќе се стави вашиот барел далеку за зима вие едноставно близина на наушник на diverter и вашиот downspout продолжува својата оригинална функција, без да се reassemble тоа.Diverter отворање : 2 x 3, во.Зачувај Дожд Diverter доловува вода од вашиот downspout и канали во вашата барел.Идеален услов за diverter е кога барел е сместен во предниот дел на downspout.За време на вода колекција сезона diverter останува отворена и го пренасочува на водата во цевката.Кога ќе се стави вашиот барел далеку за зима вие едноставно близина на наушник на diverter и вашиот downspout продолжува својата оригинална функција, без да се reassemble тоа.Diverter отворање : 2 x 3, во.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата