HQRP 4-Pack Овлажнител Фитил Филтер за Bionaire W25, W0210, W0210S, W0305, W0310, W0340, W3040, WC0840, WC2845 Навлажнувачи Увеселителен парк

HQRP 4-Pack Овлажнител Фитил Филтер за Bionaire W25, W0210, W0210S, W0305, W0310, W0340, W3040, WC0840, WC2845 Навлажнувачи Увеселителен

Това е достапна
DEN 1125.84
Количината на стоката:

HQRP® 4-pack Овлажнител Фитил Филтер Замена + HQRP® Увеселителен парк;.Стапици нечистотии во водата; Димензии приближно : 8 7/8" x 7 1/2" x 2 3/8";.Замена за Холмс Bionaire дел 900 / 900 CS / 900 X Овлажнител Филтер;.Заменете го вашиот филтер на секои 2 - 3 месеци (во зависност од употреба и локалниот квалитет на водата);. 2 недели DOA замена гаранција!.HQRP Овлажнител Фитил Филтер стапици нечистотии во водата и да се промовира поздрава животна средина.Пакетот содржи 4 фитил филтри.Компатибилен со Bionaire W25, W0210, W0210 S, W0305, W0310, W0340, W3040, WC0840, WC2845 Навлажнувачи, дел 900 / 900 CS / 900 X Замена.Го замени вашиот Овлажнител Филтер за секој 2-3 месеци (под нормална) за оптимални перформанси и максимална влажност излез.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата