Температурата Следење Реле, Кафез Менгеме Терминал, Аналогни Поставување, 1 Прагот Вредност, 22.5 mm Ширина, 1 НЕМА + 1 NC Контакт Тип, Overrange Функција, Typ К Thermocouple Сензор, 500-1

Температурата Следење Реле, Кафез Менгеме Терминал, Аналогни Поставување, 1 Прагот Вредност, 22.5 mm Ширина, 1 НЕМА + 1 NC Контакт

Това е достапна
DEN 3947.28
Количината на стоката:

Температура-мониторинг реле, аналогни-прилагодливи, 1 прагот вредност. 110/230 VAC контрола на напон, 1 НЕМА + 1 НК контакти.Typ К thermocouple сензор, 500-1,000 степени C мерење на опсег.Siemens произведува електронски производи за автоматизација на зграда, индустриски дискови, осветлување, енергија генерација, медицинска опрема, и железнички превоз.Компанијата, основана во 1847 и со седиште во Германија, ги исполнува Меѓународните Стандарди Организација (ISO) стандарди 14001, 9001 и ТС 16949.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата