Aisifx Barbell и Гира Поставите 132.3 lb(,61,4 g)

Aisifx Barbell и Гира Поставите 132.3 lb(,61,4 g)

Това е достапна
DEN 2172.00
Количината на стоката:

Овој сестран barbell и гира собата е совршен за насочување на градите, biceps, грб, triceps и грбните мускули.Тоа вклучува четири 10 кг тежина на плочи, четири 5 кг плочи, четири 2 кг плочи, четири 1.25 кг таблички, едно barbell бар и две гира бар и има вкупна тежина од околу 60 килограми.Овој сестран barbell и гира собата е совршен за градите, biceps, грб, triceps и грбните мускули.Тоа вклучува две 10 кг плочи, четири 5 kg плочи, четири 2 кг плочи, четири 1.25 kg таблички, едно barbell бар и две гира бар и има вкупна тежина од околу 60 килограми.Овој сет им овозможува на корисниците да variably одберете тегови тие сакаат да се укине за различни вежби.Овие плочи се направени од цемент со пластична обвивка и тие може лесно да бидат обезбедени врз барови со вклучени ѕвезда се заклучува.Тежината е јасно печат на секоја плоча за брзо и лесно идентификување.Овој сестран barbell и гира собата е совршен за насочување на градите, biceps, грб, triceps и грбните мускули.Тоа вклучува четири 10 кг тежина на плочи, четири 5 кг плочи, четири 2 кг плочи, четири 1.25 кг таблички, едно barbell бар и две гира бар и има вкупна тежина од околу 60 килограми.Овој сестран barbell и гира собата е совршен за градите, biceps, грб, triceps и грбните мускули.Тоа вклучува две 10 кг плочи, четири 5 kg плочи, четири 2 кг плочи, четири 1.25 kg таблички, едно barbell бар и две гира бар и има вкупна тежина од околу 60 килограми.Овој сет им овозможува на корисниците да variably одберете тегови тие сакаат да се укине за различни вежби.Овие плочи се направени од цемент со пластична обвивка и тие може лесно да бидат обезбедени врз барови со вклучени ѕвезда се заклучува.Тежината е јасно печат на секоја плоча за брзо и лесно идентификување.Боја : Black Material : Цемент плочи + челик bars Diameter на плочи (22 lb) : 12.4"Дијаметар на плочи (11 lb) : 9.8"Дијаметар на плочи (4.4 lb) : 8.1"Дијаметар на плочи (2.8 lb) : 7.1"Дупка со дијаметар : 1.04"Barbell бар (супер навивам) димензии : 0.98" x 47.2" (Дијаметар x L)Гира бар димензии : 0.98" x 17.7" (Дијаметар x L)Вкупна тежина : 132.3 lb Barbell бар (супер навивам) тежина : 11.9 lb Dumbbell бар тежина (секоја од нив) : 1.3 lb Plate тежина : 2 x 22 lb + 4 x 11 lb + 4 x 4.4 lb + 4 x 2.8 lb Delivery вклучува : 2 x Плоча (22 lb)4 x Плоча (11 lb)4 x Плоча (4.4 lb)4 x Плоча (2.8 lb)1 x Barbell бар (супер навивам)2 x Гира bar2 x Метал ѕвезда заклучување (за barbell)4 x Пластични ѕвезда заклучување (за гира)Со додатоци.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата