Pentair 520554 IntelliChlor IC20 Сол Хлор Генератор Ќелија (САД Верзија)

Pentair 520554 IntelliChlor IC20 Сол Хлор Генератор Ќелија (САД Верзија)

Това е достапна
DEN 22296.00
Количината на стоката:

Лесен-за-поглед поединечно прикажува овозможи брза проверка на сол нивоа, мобилен чистота, sanitizer излез и проток на вода.Вредноста е толку лесно како притиснати две копчиња.Сите перформанси на податоци—производство прилагодувања, часови на работа, хлор излез, мобилен чистење циклуси, сол.Клетката се користи за следење на функција комуницира останатите часа на мобилен живот во реално време.Бара 520556 Intellichlor Моќ Центар (се продава одделно).Автоматско shut-off функција ја штити единица и го продолжува мобилен живот под ниска температура на водата услови.Се вклопува Pentair Compool да Easy Touch Надградба на автоматизација.За време на возење велосипед калциум спречува и скала start-up за да се зголеми мобилен живот.Способност да комуницира со Intelli Touch, Easy Touch, и Sun Touch системи за автоматизација.Сертифициран за УЛ 1081 стандард за безбедност; NSF одобрени; Мерки 17-1/2-инчен должина со 6-3/4-инчен висина од 6-1/2-инчен ширина.Intelli Chlor Сол Chlorinator користи заедничка маса сол за да се произведе сите хлор базен потреби, безбедно, ефикасно, и автоматски.Исто канализација перформанси, како прирачник хлор прилог без недостатоци.Нема потреба за клиентите да се купи, транспорт и чување на хлор соединенија.Целосна дијагностичка способности, вклучувајќи мобилен живот следење дека комуницира останатите часа на мобилен живот во реално време.Ги фаќа сите перформансите дневно (производство прилагодувања, часови на работа, хлор излез, мобилен чистење циклуси, сол читања, и температурата на водата во просек).Притисни го копчето за работа и лесен-за-поглед поединечно прикажува овозможи брза проверка на сол нивоа, мобилен чистота, sanitizer излез, и проток на вода.Автоматско shut-off функција ја штити единица и го продолжува мобилен живот под ниска температура на водата услови.За време на возење велосипед калциум спречува и скала start-up за да се зголеми мобилен живот.Способност да комуницира со Intelli Touch, Easy Touch, и Sun Touch системи за автоматизација.Сертифициран за УЛ 1081 стандард за безбедност.NSF одобрени.Мерки 17-1/2-инчен должина со 6-3/4-инчен висина од 6-1/2-инчен ширина.Electrolytic хлор генерација е најлесен, најефикасен и лесен начин да се задржи базен вода блескаво чисти.На Intelli Chlor Сол Хлор Генератор користи заедничка маса сол за да се произведе сите хлор вашиот базен потреби, право во вашиот базен—безбедно, ефикасно и автоматски.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата