UpBright 15V 4А-AC/DC Адаптер Компатибилен со Брат PocketJet Плус 7 6 3 PJ-722 PJ-723 PJ-762 PJ-662 PJ-663 PJ-673 Mobile Printer PA-АД-600 NU60-F150400-I3 NU60-F150400-13 ALT PAAD600EU LB3834-001

UpBright 15V 4А-AC/DC Адаптер Компатибилен со Брат PocketJet Плус 7 6 3 PJ-722 PJ-723 PJ-762 PJ-662 PJ-663 PJ-673 Mobile Printer

Това е достапна
DEN 263.76
Количината на стоката:

Светот Широк Влезниот Напон 100-240 VAC 50/60 Hz.OVP, OCP, SCP Заштита (OVP : во Текот Напон излез Заштита.OCP : во Текот Тековната излез Заштита.SCP : излез Краток Спој Заштита).Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Нова Глобална 15 V 4А-AC / DC Адаптер Компатибилен со Брат Pocket Jet 7 6 3 Плус PJ-722 PJ-723 PJ-762 PJ-763 PJ-622 PJ-623 PJ-662 PJ-663 PJ-673 PJ Џеб Џет 7 Bluetooth Mobile Printer P/N : PA-АД-600 PA-AD600 PAAD-600 PAAD600 МОДЕЛ : NU60-F150400-I3 NU60-F150400-13 NU60 F150400 I3 4977766693837 PA-АД-600 EU ALT PAAD600 EU LB3834-001 LB3834001 15.0 V 4.0 НА DC15.0 V 4А-15 VDC 4000m A 12-15 V DC15 V 1.3 + 1.5 ЕДЕН 2.5 - 4 Префрлување I. T. E. Напојување Кабелот Кабелот на Полначот на Батеријата Мрежа ПСУ.Компатибилен со : Брат Pocket Jet 7 PJ-722 PJ-723 PJ-762 PJ-763 PJ-763 MFi PJ-773 PJ722 PJ723 PJ762 PJ763 PJ763 MFi PJ763 MFi PJ773 PJ722-VK PJ722 VK PJ722 BK PJ723-Б.К PJ723 BK PJ773-WK PJ773 WK Pocket Jet7 Џеб Џет 7 Џеб Jet7 Солиден Џет Bluetooth Термички Mobile Printer.Одговара : Брат Pocketjet 6 Плус PJ622 PJ-622 PJ623 PJ-623 PJ662 PJ-662 PJ663 PJ673 PJ-673 PJ-663 PJ-662-CA PJ-662-К PJ662-CA PJ662-К PJ663-К PJ673-К Pocketjet6 Џеб Џет 6 Џеб Jet6 Преносни Директна Термичка Bluetooth Mobile Printer; Rugged Jet 4 Серија Печатачи RJ4030 Rugged Jet со Bluetooth RJ4030-К Rugged Jet со Bluetooth Одговара на Pentax Pocket Jet 3 PT-A4211 Pocket Jet3 Плус Џеб Џет 3 PJ3 PTA4211 Термички Mobile Printer PT-1511 A Батерија Полнач.Up Bright Нова Глобална 15 V 4А-AC / DC Адаптер Компатибилен со Брат Pocket Jet 7 6 3 Плус PJ-722 PJ-723 PJ-762 PJ-763 PJ-622 PJ-623 PJ-662 PJ-663 PJ-673 PJ Џеб Џет 7 Bluetooth Mobile Printer P/N : PA-АД-600 PA-AD600 PAAD-600 PAAD600 МОДЕЛ : NU60-F150400-I3 NU60-F150400-13 NU60 F150400 I3 4977766693837 PA-АД-600 EU ALT PAAD600 EU LB3834-001 LB3834001 15.0 V 4.0 НА DC15.0 V 4А-15 VDC 4000m A 12-15 V DC15 V 1.3 + 1.5 ЕДЕН 2.5 - 4 Префрлување I. T. E.Напојување Кабелот Кабелот на Полначот на Батеријата Мрежа ПСУ CECCCROHS 100-240.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата