Шин Megami Tensei III Nocturne HD Remaster Стандард [Пре-Набавка] - да се Префрлате [Дигитален Код]

Шин Megami Tensei III Nocturne HD Remaster Стандард [Пре-Набавка] - да се Префрлате [Дигитален Код]

Това е достапна
DEN 1200.00
Количината на стоката:

Пред-Купете сега!Играта ќе биде борци 5/24/2021. Ја разбуди вашата внатрешна демонот во една модернизирана верзија на успешниот ATLUS класичен, Шин Megami Tensei III Nocturne HD Remaster.Она што започнува како еден нормален ден во Токио да се излезе сè, но, кога Концепција — надворешно апокалипса — е повикана.Остатоците на светот е проголтана со хаос, како демонски револуција слегува во скршен град - Фатени помеѓу битката на Боговите и демоните изборот што ќе се направи да може да се донесе на живот, на преродбата, или смртта, и да се одреди кои триумф.Вклучува : Remastered 3 D модели и позадини, дополнителни тешкотии прилагодувања за играчи на сите нивоа на вештини, да го суспендира save — зачувување на вашиот прогрес секогаш кога ќе треба.Изрази аудио — изберете помеѓу Јапонски и на англиски јазик.Nintendo Switch Онлајн членство може да се бара за онлајн игра.Ја разбуди вашата внатрешна демонот во една модернизирана верзија на успешниот ATLUS класичен, Шин Megami Tensei III Nocturne HD Remaster.Она што започнува како еден нормален ден во Токио да се излезе сè, но, кога Концепција – надворешно апокалипса – е повикана.Остатоците на светот се проголта со хаос, како демонски револуција слегува во скршен град.Фатени помеѓу битката на Боговите и демоните, изборот што ќе се направи да може да се донесе на живот, на преродбата, или смртта, и да се одреди кои триумф.Овој жанр-дефинирање, infamously казнувањето RPG се врати и сега вклучува : Remastered 3 D модели и позадини Дополнителни тешкотии прилагодувања за играчи на сите нивоа на вештини Суспендира спаси зачувување на вашиот прогрес секогаш кога ви треба!Изрази аудио изберете помеѓу Јапонски и на англиски јазик ВОА Nintendo Switch Онлајн членство може да се бара за онлајн игра.Nintendo Игра сметка се бара да ја даунлоадирате и инсталирате.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата