Анти-бета-Catenin Антитела (Пилешко, IgY)

Анти-бета-Catenin Антитела (Пилешко, IgY)

Това е достапна
DEN 1058.40
Количината на стоката:

PEG-прочистена антитела (Ig Y) обезбедени како стерилни-филтрирани Ig Y удел во шемата за фармацевтски бенефиции.Признава бета-catenin во култивираат човечки и риба клетки во СБ (човечки, пастрмка).Immunofluorescence (човечки, пастрмка, златна рипка, zebrafish - Brachydanio).Антиген е лоциран на амино киселини 768 да 781 (hu Catenin-бета-1).IB 1 : 1000 АКО 1 : 200 до 1 : 800.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата