Соларни Инверторот, Практични Безбедно WVC-1200 Трајни Соларната Мрежа Инвертер Сигурен за Соларна Енергија на Системот за Соларна Енергија на Опрема(120V, Британско Зн

Соларни Инверторот, Практични Безбедно WVC-1200 Трајни Соларната Мрежа Инвертер Сигурен за Соларна Енергија на Системот за Соларна

Това е достапна
DEN 8344.56
Количината на стоката:

Вграден‑во со висока точност електрични метри, висока точност напон‑тип индукција микро‑grid режим.Очекувам полна мост топологија која како рбет висока фреквенција модулација мрежа‑поврзан режим, бесплатен за инсталација и одржување.Влез и излез се целосно изолирани за потрошувачката на енергија, која е побезбеден и посигурен.Поддршка на повеќе паралелни редење, глобалната напон/фреквенција авто‑адаптација. 5 G Web Работи на платформа за управување со податоци, со мобилен телефон СТАН систем за следење.Функција : 1. Микро‑инверторот, поддршка на висока брзина и максимална моќност точка следење (), обратна моќ на трансмисија.2. Влез и излез се целосно изолирани за потрошувачката на енергија, која е побезбеден и посигурен.3. Поддршка на повеќе паралелни редење, глобалната напон/фреквенција авто‑адаптација.4. Вграден‑во со висока точност електрични метри, висока точност напон‑тип индукција микро‑grid режим.5. Соларни инверторот, има добра отпорност на вода и се користат за покриви и на отворено.Спецификација : Предмет Тип : Микро Inverter Material : Алуминиум Легура + Електронски Components Model : WVC-1200 Maximum влезна Моќност : 1200 WProduct Употреба : Соларна Енергија Equipment Applicable Сценарија : Систем за Соларна Енергија (Покрив, Отворено)Тежина : Околу. 3675g / 129.6 oz Product Големина : Прибл. 370x300x41.6mm / 14.6x11.8x1.6in Параметар на Излезниот Напон Режим на Автоматско префрлување Соларен Панел Отворени Коло Напон Спектар 30-60 VOC Моќ за Следење Напон 22-60 V Min/Max, Почнувајќи Напон 22-60 V Максимална СТРУЈА Краток Спој Струја 55 A Максимална Текст Работат на струјата 48 A Излезни Параметри На 120 V На 230 V Моќ 1200 Watt 1200 Watt Номинална Излезна Моќност 1150 Watt 1150 Watt Номинална Излезна Струја 10 A 5.22 Оценет Напон Спектар 80-160 VAC 180-280 VAC Номинална Фреквенција на Опсегот 48-51 Hz/58-61 Hz 48-51 Hz/58-61 Hz Фактор на Моќ >95% >95% Број на Поврзани Единици По String 3 сетови (една фаза) 6 сетови (една фаза) Излез Ефикасност Во 120 V На 230 V Статични MPPT Ефикасност 99.50% 99.50% Максимална Излезна Ефикасност Од 95% 95% Моќ на Косата во текот на Ноќта

Клучни карактеристики

Item Type:
Micro Inverter
Material:
Aluminum Alloy + Electronic Components
Model:
WVC-1200
Maximum Input Power:
1200W
Product Use:
Solar Power Generation Equipment
Applicable Scenarios:
Solar Power System (Roof, Outdoor)
Weight:
Approx. 3675g / 129.6oz
Product Size:
Approx. 370x300x41.6mm / 14.6x11.8x1.6in
Parameter Output Voltage Mode Automatic switching Solar Panel Open Circuit Voltage Range 30-60VOC Power Tracking Voltage 22-60V Min/Max Starting Voltage 22-60V Maximum DC Short Circuit Current 55A Maximum Input Working Current 48A Output Parameters At 120V At 230V Output Power 1200Watt 1200Watt Rated Output Power 1150Watt 1150Watt Rated Output Current 10A 5.22A Rated Voltage Range 80-160VAC 180-280VAC Rated Frequency Range 48-51Hz/58-61Hz 48-51Hz/58-61Hz Power Factor >95% >95% Number of Connected Units Per String 3 sets (single phase) 6 sets (single phase) Output Efficiency At 120V At 230V Static MPPT Efficiency 99.50% 99.50% Maximum Output Efficiency 95% 95% Power Loss at Night :

Слични производи во категоријата