Мицубиши Материјали SNMM646HX UE6020 Карбид SN Тип Негативни Вртење Вметнете со Дупка, Нестабилен Сечење, Обложени, Плоштад, 0.75 IC, 0.25 Дебела, 0.094 Агол Радиус, HX Прекинувач (Па?

Мицубиши Материјали SNMM646HX UE6020 Карбид SN Тип Негативни Вртење Вметнете со Дупка, Нестабилен Сечење, Обложени, Плоштад, 0.75

Това е достапна
DEN 4390.08
Количината на стоката:

Нестабилен Сечење.HX Прекинувач.За употреба со Челични.Мицубиши Материјали САД Corporation произведува резен алат, рок алат, електронски компоненти и материјали, и тешко материјали решенија за употреба во производни процеси низ повеќе индустрии.Компанијата, е сосема подружница на Мицубиши Материјали Корпорација, беше основана во 1984 година и има седиште во САД Фонтана Долина, CA.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата