X-DREE 10Pcs Мини Toggle Swtiches SPST 2 Терминал 2 Позиција Брод Рокер Switch УЛ Наведени AC 125V/12A 250V/10A(10Pcs Мини Toggle Swtiches SPST 2 Terminale 2 Posizione interruttore на bilanciere по бар

X-DREE 10Pcs Мини Toggle Swtiches SPST 2 Терминал 2 Позиција Брод Рокер Switch УЛ Наведени AC 125V/12A 250V/10A(10Pcs Мини Toggle

Това е достапна
DEN 1188.00
Количината на стоката:

(SPST) Контакт Тип, 2 Терминали;Безбедност на Одобрување : UL Сертификација.Една Година.Snap-in монтажа.Означени на рокер : I/O (on/off) за прецизни индикации.За да се Префрлате LED Рокер Switch Комплет оценет на AC 12 A/125 V 10 A/250 V.(Il комплет interruttore на levetta на bilanciere LED един grado ди protezione AC 12 / 125_V 10 / 220 V За ОАЕ.Апликацијата за многу автомобил, брод, некои машина,вода диспензерот, итн.(Domanda по molti, барса, qualche macchina, distributore d'ACqua, ecc. 10 Pcs Мини Toggle Swtiches SPST 2 Терминал 2 Позиција Брод Рокер Switch УЛ Наведени AC 125 V/12 A 250 V/10 ASpecification : Безбедност на Одобрување : UL Certification Product Име : Рокер Switch Pole и се Фрли : SPSTTerminal Количина : 2 Position : На-Off Rated Напон : AC 125 V/12 A 250 V/10 A(за resistive оптоварување само)Вкупната Големина : 21 x 15 x 25мм (L*W*H)Монтажа Димензии : 20 х 13mm (L*W)Боја : Black Material : Пластични, Metal Package Содржина : 10 Pcs x Рокер Switch AC 250 V Тековната rerating за различни loads Inductive Оптоварување : 3.5 ALamp Оптоварување : 1.8 AMotor Оптоварување : 2 ACapactive Оптоварување : 1.8 AAC125 V Тековната rerating за различни loads Inductive Оптоварување : 4.2 ALamp Оптоварување : 2.16 AMotor Оптоварување : 2.4 ACapactive Оптоварување : 2.16 AVery Важна забелешка : Рејтингот на прекинувачот етикета се само за Чисто Resistive AC load, за други видови на носивост ве молиме погледнете го оцени погоре.DC оптоварување Тековната рејтинзите се многу пониски отколку AC load,ако ви треба да се користи оваа опција со повеќе од 0,5 DC load,контактирајте со нас за компатибилност на прв.Опис на Spanish10 Pcs Мини Toggle Swtiches SPST 2 Terminale 2 Posizione interruttore на bilanciere по barche omologato УЛ 125_V / 12 A 220 V За ОАЕ / 10 A(SPST) Tipo ди contatto, 2 terminali, Approvazione ди sicurezza : Certificazione UL.ди он anno.Montaggio на scatto.Contrassegnato sul рокер : I / O (за /) по indicazioni прецизни.Il комплет interruttore на levetta на bilanciere LED един grado ди protezione AC 12 / 125_V 10 / 220 V За ОАЕ.Domanda по molti, барса, qualche macchina, distributore d'ACqua, ecc.

Клучни карактеристики

Safety Approval:
UL Certification
Product Name:
Rocker Switch
Pole and Throw:
SPST
Terminal Quantity:
2
Position:
On-Off
Rated Voltage:
AC 125V/12A 250V/10A(for resistive load only)
Overall Size:
21 x 15 x 25mm (L*W*H)
Mounting Size:
20 x 13mm (L*W)
Color:
Black
Material:
Plastic, Metal
Package Content:
10Pcs x Rocker Switch
 AC 250V Current rerating for different loads :
Inductive Load:
3.5A
Lamp Load:
1.8A
Motor Load:
2A
Capactive Load:
1.8A
AC125V Current rerating for different loads :
Inductive Load:
4.2A
Lamp Load:
2.16A
Motor Load:
2.4A
Capactive Load:
2.16A
Very Important Notice:
Ratings on the switch label are only for Purely Resistive AC load, for other types of loads please refer to the ratings above.DC load Current ratings are much lower than AC load,if you need to use this switch with more than 0.5A DC load,contact us for compatibility at first.
Description in Spanish :
10Pcs Mini Toggle Swtiches SPST 2 Terminale 2 Posizione interruttore a bilanciere per barche omologato UL 125_V / 12A 220V For UAE / 10A :
(SPST) Tipo di contatto, 2 terminali, Approvazione di sicurezza:
Certificazione UL. di un anno.
Montaggio a scatto. :
Contrassegnato sul rocker:
I / O (on /) per indicazioni precise.
Il kit interruttore a levetta a bilanciere a LED con grado di protezione AС 12 A / 125_V 10 A / 220 V For UAE. :
Domanda per molti, barca, qualche macchina, distributore d'AСqua, ecc. :

Слични производи во категоријата