РЕТКИ го Потпишаа доцна, голема СТЕН ЛИ (1922-2018) се Восхитуваат НИК БЕС SHIELD Стрип 3, CGC 5.0 ВФ, ГРБ

РЕТКИ го Потпишаа доцна, голема СТЕН ЛИ (1922-2018) се Восхитуваат НИК БЕС SHIELD Стрип 3, CGC 5.0 ВФ, ГРБ

Това е достапна
DEN 17880.00
Количината на стоката:

Многу РЕТКИ & ОГРАНИЧЕНО издание ПОТПИШАНО Прашањето за Чудо на "НИК ГНЕВ, АГЕНТ НА SHIELD #5" СТРИП во 5.0 состојба..Половина Страница АД за СРЕБРЕНИОТ СУРФЕР број 1. Голем дел од СТРИП ИСТОРИЈА..УБАВА КОПИЈА Подготвени да ги Прикажете или да ги Прочитате.Категоризирани 9.0 и запечатени во СЛУЧАЈ Никогаш не чита & професионално да се чуваат од acquistion.Овој СТРИП, исто така, вклучува Оригиналните ГРБ од ХОЛИВУД ПОКАЖЕ потпишан од страна на Дејвид Elkouby..целата оваа колекција е загарантирана вистински за живот од страна на UACC Регистрирани Дилер #228.Овој Стрип е професионално да се чуваат од стекнување.таа има бело за да го исклучите бели страници внатре и се ОЦЕНУВАНИ од страна на CGC, запечатени и куќишта и оценување 5.0 Таа има бело за да го исклучите бели страници.Се чуваат во темни, влажност контролирана и климатизирани година на 72 степени..Не многу од овие беа некогаш потпишан од страна на Стен "човекот" Ли, и помалку преживеа благодарение на природата на насловот и newsstand дистрибуција, што ги прави тешко да се најдат во било која состојба.Од личната колекција на DGA Директор Џек М Продажба : Од личната колекција на DGA филмски режисер, Џек М Продажба : Марвел "НИК ГНЕВ, АГЕНТ НА SHIELD #3", потпишан од страна на - СТЕН ЛИ со ГРБ Категоризирани 5.0 ВФ & Куќишта со CGC #0244244003. Ве молиме прашајте го било какви прашања пред да го купат од Сите Продажби Се Конечни.Нашата Рака направена, Рачно изработени еден од Еден Вид Монитори може да НЕ се враќа, освен за кршење да се заштити Синџир на притвор за сите наши Купувачи.Сите набавки се целосно осигурените лица за да се заштитат од загуба или оштетување.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата