Toughbook СП-191HYAV1M 10.1 ПРЕДВОДЕНА од Лаптоп - Intel Core i5 i5-3320M 2.60 GHz

Toughbook СП-191HYAV1M 10.1 ПРЕДВОДЕНА од Лаптоп - Intel Core i5 i5-3320M 2.60 GHz

Това е достапна
DEN 15720.00
Количината на стоката:

Panasonic Toughbook СП-191 HYAV1 M 10.1" ПРЕДВОДЕНА Лаптоп.Intel Core i5 i5-3320 M 2.60 GHz. 1024 x 768 XGA Display - 4 GB RAM меморија - 500 GB HDD.Intel HD 4000 Графички - Bluetooth - Вистински Windows 7 Professiona.Panasonic Toughbook СП-191 HYAV1 M 10.1" ПРЕДВОДЕНА од Лаптоп - Intel Core i5 i5-3320 M 2.60 GHz 1024 x 768 XGA Display - 4 GB RAM меморија - 500 GB HDD - Intel HD 4000 Графички - Bluetooth - Вистински Windows 7 Професионални сосема нови во кутија кутија отвори за преземање на слики и за да се провери содржината.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата