Pentel R. S. V. P. Ballpoint Пенкало, тенка Линија, Сино Мастило, 2 Пакет (BK90BP2C)

Pentel R. S. V. P. Ballpoint Пенкало, тенка Линија, Сино Мастило, 2 Пакет (BK90BP2C)

Това е достапна
DEN 222.96
Количината на стоката:

Долго барел има повеќе мастило од конкуренцијата и да можат да пишуваат за речиси еден километар!Одберете го BKL7 (парична казна) или BKL10 (среден) refills, кои се достапни во различни бои.Транспарентна барел ви овозможува да видите мастило снабдување.Издржливи совет обезбедува во согласност линија без да скокнеш.0 mm (BK91) пишува медиум линии.Транспарентна барел ви овозможува да видите мастило снабдување.Ексклузивно Удобност Зона, латекс-слободен контрола е дизајниран да се намали пишување замор.Ова ограничени пенкало е дизајниран за подолг период на употреба.Долго барел има повеќе мастило од конкуренцијата и да можат да пишуваат за речиси еден километар!Одберете го BKL7 (парична казна) или BKL10 (среден) refills, кои се достапни во различни бои.Долго барел има повеќе мастило од конкуренцијата и да можат да пишуваат за речиси еден километар!Одберете го BKL7 (парична казна) или BKL10 (среден) refills, кои се достапни во различни бои.Транспарентна барел ви овозможува да видите мастило снабдување.7 мм совет (BK90) пишува фини линии; 1.Ексклузивно Comfort Zone, латекс-слободен контрола е дизајниран да се намали пишување замор.Без оглед на големината рака што го имате, долго барел го прави ова пенкало исклучително лесен за употреба.Издржливи совет обезбедува во согласност линија без да скокнеш.Ова ограничени пенкало е дизајниран за подолг период на употреба.Ова ограничени пенкало е дизајниран за подолг период на употреба.Ова ограничени пенкало е дизајниран за подолг период на употреба.На Pentel NIELSEN ballpoint пенкало е здрав, добро балансирана пенкало.0 mm (BK91) пишува медиум линии.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата